Cribb

Ben je het ook beu om steeds achter het net te vissen?

Ben je woningzoeker en kun je niet vinden wat je zoekt? Is het aanbod te beperkt en vis je iedere keer achter het net? In dat geval adviseren wij je om samen met ons gebruik te maken van Cribb. Cribb is een nieuw initiatief voor woningzoekers waarbij je samen met je makelaar toegang krijgt tot woningaanbod dat je nergens anders kunt vinden.

Ons kantoor maakt gebruik van dit nieuwe platform en we nodigen je van harte uit om daar met ons gebruik van te maken. Bekijk de video of meld je direct aan voor Cribb.

Maak die stap en meld je aan bij Cribb Blijf niet langer op elkaar wachten

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cribb doorbreken we dat.

Wij geven je via Cribb exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers. Dat zijn woningen die nergens anders te vinden zijn. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod voor de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cribb presenteren. Meld je vrijblijvend aan voor Cribb en wij vertellen je precies hoe het werkt. Je zit nergens aan vast!

Begeleiding van A tot Z Nooit zonder woning

Ons kantoor begeleid je volledig in je zoektocht op Cribb en de aankoop van je nieuwe woning. Daarnaast helpen we je met de verkoop van je bestaande woning via Cribb. Maar het allerbelangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat beide processen (kopen en verkopen), zo goed mogelijk op elkaar aansluiten en dat je niet zonder woning komt te zitten. We vertellen je graag meer over hoe we dat doen.

Met ons Cribb-pakket wordt je volledig ontzorgt zoals o.a. : Zoekstrategie opstellen, begeleiding bij bezichtigingen en biedingen, begeleiding naar de notaris, waardebepaling en verkoopstrategie, verkooppromotie van je woning en de volledige juridische afronding.