Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Dassen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

In Tilburg e.o. zie je veel makelaars actief, echter slechts een makelaar die zijn vak werkelijk verstaat is Marcel Dassen. Kijk op zijn site voor de nodige voorbeelden. Hij kent de markt op z'n duimpje. Een lefgozer, geen twijfelaar en hij gaat voor de juiste en goede prijs. Hij kent zijn dossiers door en door. Je moet je schamen als je wilt kiezen voor een andere makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Dhr Dassen is zeer deskundig en communicatief, professionele no nonsens mentaliteit. Een fijn persoon om mee samen te werken. Absoluut een aanrader !

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Marcel Dassen beheerst het vak volledig. Zo vakbekwaam als hij kom je in de regio niet tegen. Hij heeft lef en staat voor je klaar. Alle zorg neemt hij uit handen. Hij geeft vertrouwen en rust in het proces.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.3

Het contact met de makelaar verliep goed.!, bij iedere wijziging/afspraak een telefoontje of een mailtje. Zelf alle stappen en zaken in te zien in het move bestand. Zo kon alles overzichtelijk blijven voor beide partijen

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8.8

Goede begeleiding. Prettig contact. Goede kennis van de plaatselijke markt. Reageert snel op vragen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Kundige en professionele makelaar met kennis van de markt. Marcel werkt vlot, efficiƫnt en zorgt voor tevredenheid bij beide partijen. In contact is Marcel direct, eerlijk en transparant. JP - Goirle

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dassen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8.7

Bij Dassen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8.7. Benieuwd waarom?