Skip to content

Te huur: appartement Tilburgseweg 97C 5051 AB Goirle

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.250,- p/m

In 2019 is de Rabobank Goirle omgebouwd tot een bijzonder woon/werk object met op de begane grond een health & beauty salon en sportschool. Op de verdiepingen zijn zes luxe appartementen gerealiseerd. In het souterrain zijn de bergingen voor de woningen gerealiseerd. Op de afgesloten parkeerplaats aan de achterzijde is het optioneel mogelijk een eigen parkeerplaats te huren. Het zonnige gezamenlijke dakterras biedt veel ruimte en gezelligheid.

Het appartement dat we nu aanbieden betreft een driekamer-appartement met een oppervlakte van 91m2 en een exclusieve buitenruimte van maar liefst 18m2. Het appartement is zo goed als nieuw en komt beschikbaar 2e kwartaal 2022.

Een lift is aanwezig doch niet gesitueerd naast de woning. Een trappenhuis die uitkomt aan de voorzijde van het pand wel. De huurprijs voor een optioneel te huren parkeerplaats bedraagt € 30,00 per maand. De woning is gasvrij, bijkomende kosten voor water en elektra worden geschat op ca. € 200,00 per maand.

Wie zoeken wij: wij zoeken een huurder die voor langere tijd hier wenst te gaan wonen. De andere bewoners zijn mensen die genieten van hun rust en privacy. Het past dan ook niet hier te gaan wonen met kinderen of huisdieren die geluid maken.

Denkt u dat u past in dit profiel neem dan contact op met Dassen Garantiemakelaars.

  • 91 m2
  • 2

Kenmerken Tilburgseweg 97C

Overdracht

Huurprijs€ 1.250,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte91 m2
Inhoud260 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Tilburgseweg 97C

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.317

Vergelijkbaar woningaanbod