Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Beeksedijk 28 5051 PS Goirle

Verkocht

€ 649.000,- k.k.

Beeksedijk 28 Goirle

Uniek gelegen bouwperceel voor het bouwen van één woning in het buitengebied. Fraai perceel van bijna 6.000m2 gesitueerd tussen Goirle en Hilvarenbeek.

De locatie is uniek, natuur om u heen en het brullen van de leeuwen van de Beekse Bergen gaat u hier meemaken. 

Een bouwplan is reeds voorhanden en voorziet in het bouwen van een landhuis hetgeen prima past op deze locatie. Uiteraard kunt u ook uw eigen droom verwezenlijken mits het past bonnen de contouren van de reeds afgegeven omgevingsvergunning.

Het plangebied ligt in het buitengebied, in een ontginningsgebied dat vooral in agrarisch gebruik is. Ten westen ligt het beekdal van de Leij en de kern Goirle. Ten oosten liggen de boscomplexen van de landgoederenzone en de Beekse Bergen.
De Beeksedijk is een oude verbindingsweg tussen Goirle en Hilvarenbeek, deze volgt slingerend het oude verkavelingspatroon. In de directe omgeving is een champignonkwekerij (Beeksedijk 24) en kleinschalige paardenhouderij
(Beeksedijk 23) aanwezig. Verder kent de omgeving een geringe bebouwingsdichtheid.

Het kadastrale perceel bekend als gemeente Goirle, sectie I, nummer 248 ten oosten van het voormalig agrarisch bedrijf is nu in gebruik als landbouwgrond. Het perceel is gelegen tussen het voormalige bedrijf aan de Beeksedijk 26 en het
bos grenzend aan safaripark de Beekse Bergen.
De nieuwe woning Beeksedijk 28 zal min of meer centraal op het perceel gesitueerd worden en de rooilijn van de bedrijfswoning aan de Beeksedijk 26 zal als leidend aangehouden worden. De woning wordt georiënteerd op de
Beeksedijk en zal parallel aan de weg worden gebouwd. In het vigerende bestemmingsplan is reeds een bouwvlak opgenomen voor een nieuwe te bouwen woning.

De documenten en vergunning voor het realiseren van een woning zijn beschikbaar via het makelaarskantoor na het maken van een afspraak.

  • 5.975 m2

Kenmerken Beeksedijk 28

Overdracht

Vraagprijs€ 649.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte5.975 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Beeksedijk 28

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod